ECHIPA

StarGym

Tomescu Teodora

ANTRENOR PERSONAL


Dacă-ți place ceea ce faci, nu vei munci nicio singură zi din viața ta. - Confucius


Pentru mine, antrenamentul nu este doar despre a obține un corp mai puternic sau mai bine definit, ci și despre dezvoltarea unei stări de bine generale și a unei mentalități pozitive.


De mică am fost atrasă de sport. Pe lângă fitness, iubesc drumețiile pe munte, escalada și activitățile în care trebuie să îmi depășesc limitele. Pentru mine, împlinirea vine din îngrijirea tuturor aspectelor ființei noastre: sport pentru corp, învățare pentru minte și rugăciune pentru suflet.

În momentul în care am intrat prima dată în sală, am simțit că aceasta este calea pe care vreau să o urmez. De aceea sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a face ceea ce iubesc și de a inspira și îndruma oamenii către un stil de viață sănătos și activ.

George Popescu

ANTRENOR PERSONAL


Cu o experienta de 15 ani in fitness si kinetoterapie ,este clar ca sunt dedicat sanatatii si bunastarii tale!

Practicand fitness-ul de peste un deceniu demonstrez o inalta dedicare si perseverenta ,calitati esentiale pentru atingerea obiectivelor pe termen lung!


Cu un backround in kinetoterapie pot sa identific tehnicile de exercitii incorecte si sa ofer sfaturi pentru a imbunatati performanta si a preveni accidentarile!

In fitness nu exista abordare “unica pentru toti”.

Experienta m-a ajutat sa fiu flexibil si sa ma adaptez in abordarea nevoilor individuale ale clientilor!

 

Marciu Ramona

ANTRENOR PERSONAL


La vâsta de 10 ani am început să practic voleiul la un club sportiv din Baia Mare, totul a început ca o joacă, care s-a transformat în volei de înaltă performanță.


La 18 ani am făcut un pas important în carieră spre o echipă din prima divizie, unde am activat timp de 4 ani. Perioadă care s-a suprapus cu studiile Facultații de Balneofiziokinetoterapie in cadrul UMF Târgu Mureș, urmat de masterul în Kinetoterapie în reeducare neuromotorie. De la varsta de 14 ani am trecut prin toate categoriile echipei naționale ale României.


Am iubit întotdeauna sportul, chiar și în pauzele competiționale, mă antrenam zilnic în sala de fitness. După 24 de ani cu multă muncă, cu emoțiile fiecărui meci, cu victorii sau înfrângeri, cu accidentări, am hotărât sa îmi închei colaborarea cu sportul de performanță, urmând calea fitness-ului.

Absolventă a cursului de Instructor de fitness și Antrenor personal din cadrul FRCF, ajut și alte persoane să descopere sportul și cum acesta pe poate schimba viața la orice vârstă.

 

Alin Buleica

ANTRENOR PERSONAL


Nimic fără Dumnezeu!” și “nu renunța niciodată” au fost motto-urile care m-au ghidat și motivat în cariera de fotbalist de aproape 25 ani.

Pentru mine sportul înseamnă sănătate, înseamnă echilibru și prin sport am învățat să mă bucur atunci când câștig, dar și să merg din eșec în eșec și să nu renunț niciodată!

De aceea, sfârșitul carierei de fotbalist, a însemnat de fapt, începutul unei frumoase cariere de antrenor de fitness!

Așa că, vă îndemn pe toți, de la mic la mare, să practicați sport!

 

Nicoleta Buleica

ANTRENOR PERSONAL


Femeia se pricepe cel mai bine să stea acasă, să crească și să educe copii, ar spune marea majoritate a societății în care trăim. Total neadevărat.


Cred cu tărie în puterea femeilor de a face față oricărei meseri și cred în puterea noastră, a tuturor, de a putea practica orice tip de sport. Spun asta pentru că sunt soție, mamă și fost sportiv de performanță, care după o lungă perioadă de pauză, a înțeles că sportul te învață să ai caracter, te învață să joci după reguli – te învață ce este viața, te face sa te simti bine in pielea ta , te face sa te simti FRUMOASA!


Pentru mine orele petrecute în sala de fitness, nu sunt orele “de la job”, sunt acele ore care contribuie semnificativ la dezvoltarea mea atât fizică, cât și emoțională și socială.

 

Alex SG

ANTRENOR PERSONAL


Întâmplător sau nu, ajung în 2015 la Star Gym, unde îmi încep frumoasă experiență că instructor, pentru care sunt recunoscător și în ziua de azi.

Fiind un pasionat al sportului încă din 2006, nu a fost așa greu să mă integrez în acest mediu, să socializez, să îndrum și să ajut lumea ce pășește pentru prima oară în sala și nu numai.

Între timp am dezvoltat și o pasiune pentru partea de nutriție/gătit și am reușit să o îmbin într-un mod plăcut și util cu fitness-ul.

Va aștept la antrenamente!

Andreea

ANTRENOR PERSONAL


În fiecare zi muncește să fii mai bun că ieri: Keep Going!

Sportul este componentă a stilului meu de viață, nu este de sezon, este completare a sănătății emoționale și psihice!

Sunt încântată să pot ajută pe cei din jur , în condiții sigure și cu un vibe frumos, să ajungă, cu fiecare pas, cât mai aproape de propiul ideal atât pe exterior cât și în interior!

 

Daniel Harnau

ANTRENOR PERSONAL


Cu o experiență îndelungată în domeniul antrenamentului sportiv, sunt un antrenor personal dedicat, cu focus pe progres și performanță.

Ca antrenor de fitness am lucrat și am pregătit copii în sportul de performanță pentru a-și atinge potențialul din punct de vedere fizic.

Imi orientez pasiunea și cunoștințele către obținerea de rezultate cu copii pe parte de pregătire fizică specifică tenis dar și în alte sporturi și de asemenea cu adulți pe partea de fitness. Experiența ca trainer mi-a adus nenumărate satisfacții personale.

Sunt pasionat de inspirarea și motivarea clienților mei să rămână dedicati călătoriei lor de fitness, ajutându-i să depășească obstacolele și să se bucure de progresele lor.

În calitate de antrenor de fitness, sunt dedicat să ajut oamenii să-și atingă obiectivele de sănătate și fitness, oferind îndrumări, motivație și sprijin personalizat.

Busu Sorin

ANTRENOR PERSONAL


Nihil sine Deo

Sorin te poate ajuta să te simți puternic și plin de energie atât la sală, cât și în viața de zi cu zi. El nu doar te va antrena, ci te va și educa cu privire la forma corectă a exercițiilor, tehnici eficiente de antrenament și respirație. Scopul lui este să te ghideze către un stil de viață mai echilibrat și mai sănătos.

Pasiunea lui pentru antrenamentul personal este contagioasă. El vrea mai mult decât să te ajute să-ți atingi obiectivele de fitness; el dorește să devină partenerul tău în construirea unei vieți mai bune.

Crede cu tărie că ceea ce faci la sală are un impact asupra întregii tale vieți. De aceea, el se concentrează pe mișcări funcționale care te vor ajuta să te miști cu ușurință și eficiență atât în timpul antrenamentului, cât și în activitățile zilnice.

Dorian

ANTRENOR PERSONAL


Un corp sănătos și în formă, să pierzi din greutate, ori o masă musculară definită sunt aspecte ale vieții noastre pe care toți ni le dorim.


Dar inevitabila tentație de a renunța când, după antrenament, efectele că ai slăbit sau ai pus masă musculară nu se văd imediat poate fi descurajantă.

Ca Antrenor Personal, sunt acolo pentru a mă asigura că îți păstrezi motivația și continui să te antrenezi, că reușești să slăbești și să te definești în timpul dorit, adoptând un stil de viață sănătos prin sfaturile nutriționale de la mine și prin exerciții.