StarGym Căpșunărie

premium bootstrap themes

O nouă locație

1200 de metri pătrați dedicați sportului și relaxării, în inima cartierului Capsunarie.

StarGym Capsunarie este mai mult decât o sală de fitness. Este un spațiu modern și primitor, unde te poți antrena eficient, te poți relaxa și te poți conecta cu o comunitate pasionată de sport și un stil de viață sănătos.

O experiență dusă la un alt nivel

StarGym Capsunarie este o sală de fitness modernă și spațioasă, situată în inima cartierului Capsunarie, perfectă pentru cei care doresc să se antreneze în condiții optime.

  • Echipamente cardio și forță: Antrenează-te eficient și în siguranță cu aparate de ultimă generație.
  • Zone dedicate: Cardio, forță, antrenament funcțional, crossfit, cycling - găsești spațiul perfect pentru obiectivele tale.
  • Cursuri de grup: Participă la clase energice și distractive, inclusiv pentru cei mici.
  • Antrenori personali: Beneficiază de sprijinul și îndrumarea specialiștilor noștri pentru a obține rezultate remarcabile.
  • Zonă de lounge: Relaxează-te după antrenament în spațiul nostru modern și confortabil.
 

Mâncare sănătoasă to go, pentru un stil de viață activ

Ne pasă și de o alimentație echilibrată și sănătoasă, nu doar de fitness.

De aceea, am creat Healthy Food by StarGym, un concept de mâncare to go care îți pune la dispoziție preparate delicioase și nutritive, perfecte pentru a te energiza după un antrenament intens sau pentru a te bucura de o masă rapidă și gustoasă în timpul zilei.

Meniul nostru este creat cu grijă de nutriționiști, folosind ingrediente proaspete și de calitate, pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie pentru un stil de viață activ. Alege dintre salate energizante, wrap-uri pline de proteine, smoothie-uri bogate în vitamine și multe alte opțiuni delicioase care te vor ajuta să te simți bine și să îți atingi obiectivele.

Deliciu fără vină: Prăjituri proteice

StarGym îți oferă o alternativă delicioasă și sănătoasă la prăjiturile tradiționale: prăjiturile proteice! Realizate cu ingrediente naturale și bogate în proteine, prăjiturile noastre te vor satisface și te vor energiza fără a-ți pune în pericol silueta.

Alege din gama noastră variată de dulciuri sănătoase, de la protein cake până la tiramisu proteic și multe altele.

Echipa noastră de Antrenori Profesioniști

Echipa noastră de Antrenori Profesioniști

La StarGym Căpșunărie, suntem mândri de echipa noastră dedicată de antrenori certificați și pasionați, gata să te ghideze și să te susțină în atingerea obiectivelor tale de fitness. Fiecare membru al echipei noastre aduce o combinație unică de expertiză, tehnică și motivație, asigurându-se că fiecare sesiune de antrenament este eficientă, sigură și, mai presus de toate, inspirațională.

Cunoaște-i pe Antrenorii Noștri.