Star Gym pune la dispoziția utilizatorilor posibilitatea de a achiziționa abonamente pentru serviciile oferite prin intermediul website-ului www.stargym.ro. Prezenta politică definește termenii și condițiile privind returul abonamentelor și livrarea detaliilor de acces.

  1. Retur/Ramburs Abonamente

Conform legislației în vigoare, cumpărătorul are dreptul de a renunța la achiziția unui abonament sau a mai multor abonamente în termen de 14 zile de la data achiziției, fără a fi nevoit să justifice decizia sa.

Condiții de Retur

Pentru a beneficia de returnare, abonamentul nu trebuie utilizat. Cumpărătorul va notifica în scris Star Gym cu privire la intenția sa de a returna abonamentul, prin transmiterea unei cereri de retur la adresa de e-mail contact@stargym.ro. Cererea de retur trebuie să includă următoarele informații:

  • Numele și prenumele cumpărătorului
  • Adresa de e-mail a cumpărătorului
  • Numărul de comandă
  • Data achiziției
  • Motivul returnării (opțional)

Odată ce Star Gym a primit notificarea de retur, va confirma recepționarea acesteia prin e-mail. Cumpărătorul va trebui să returneze abonamentul neutilizat în termen de 14 zile de la notificarea de confirmare a returului. Costurile de returnare vor fi suportate de către cumpărător.

  1. Rambursare

După recepționarea abonamentului returnat și verificarea stării acestuia, Star Gym va procesa rambursarea sumei achitate în termen de 14 zile. Rambursarea se va realiza prin transfer bancar în contul bancar indicat de către cumpărător în cererea de retur.

  1. Livrare Abonament

Detaliile privind abonamentul achiziționat, inclusiv perioada de valabilitate și instrucțiunile de acces, vor fi transmise cumpărătorului prin e-mail la adresa comunicată în momentul achiziției.

  1. Modificări

Star Gym își rezervă dreptul de a modifica prezenta politică de retur și livrare în orice moment, fără notificare prealabilă. Modificările vor fi afișate pe website-ul www.stargym.ro și vor intra în vigoare din data publicării.

  1. Contact

Pentru orice informații suplimentare cu privire la politica de retur și livrare, vă rugăm să contactați Star Gym prin e-mail la adresa contact@stargym.ro