StarGym
1 Mai

Locația Ideală

O experiență completă, aproape de centrul orașului

Antrenează-te cu echipamente de ultimă generație, participă la cursuri energice și beneficiază de sprijinul echipei noastre dedicate.

premium bootstrap themes
Zona de Cardio
10498348_1438189253127690_9182206215307779927_o
Descoperă o gamă variată de benzi de alergare, biciclete staționare, eliptice și rame ergometrice de ultimă generație, perfecte pentru a te antrena eficient și în siguranță. Stabilește-ți obiectivele de fitness și beneficiază de programe personalizate, adaptate nevoilor tale, cu ajutorul echipei noastre de antrenori personali.
Sala de Forță
10352094_1416784855268130_5020650955044427309_n
Găsește o gamă completă de aparate pentru toate grupele musculare, gantere, haltere și accesorii, potrivite pentru toate nivelurile de experiență. Beneficiază de programe personalizate de antrenament forță, create de antrenorii noștri pentru a te ajuta să obții rezultate optime.

Gym Complet

La StarGym 1 Mai te așteaptă:

 • Echipamente de ultimă generație: Antrenează-te cu aparate de ultimă generație, concepute pentru a oferi rezultate optime și a reduce riscul de accidentări.
 • Gama variată de programe: Alege din multitudinea de cursuri de grup energice și distractive sau optează pentru antrenamente personalizate cu instructori experimentați.
 • Suport profesional: Echipa noastră de antrenori personali te va ghida și te va motiva să îți atingi obiectivele de fitness, oferindu-ți programe adaptate nevoilor tale individuale.

StarGym 1 Mai este locul ideal pentru:

 • Cei care doresc să înceapă o călătorie spre un stil de viață sănătos: Te vom sprijini și te vom motiva la fiecare pas, oferindu-ți resursele și informațiile necesare pentru a adopta o rutină de fitness eficientă.
 • Cei care doresc să se mențină în formă: Gama noastră variată de programe și echipamente te va ajuta să îți menții motivația și să obții rezultate constante.
 • Sportivii: Antrenorii noștri te pot ajuta să te pregătești pentru competiții sportive, oferindu-ți programe de antrenament personalizate și sfaturi profesionale.

Echipamente Cardio de Ultimă Generație
Biciclete staționare, benzi de alergat, eliptice, și rowers, toate conectate pentru urmărirea performanței.

Zonă Variată de Forță 
Stații de antrenament multifuncționale, haltere, gantere, și banci de exerciții pentru toate grupele musculare.

Antrenament Funcțional
Echipamente pentru antrenament funcțional, inclusiv TRX, saci de box, și kettlebells.

Consiliere Nutrițională și Fitness
Acces la experți în nutriție și antrenori personali pentru planuri personalizate de antrenament și dietă.

 

Mâncare sănătoasă to go, pentru un stil de viață activ

Ne pasă și de o alimentație echilibrată și sănătoasă, nu doar de fitness.

De aceea, am creat Healthy Food by StarGym, un concept de mâncare to go care îți pune la dispoziție preparate delicioase și nutritive, perfecte pentru a te energiza după un antrenament intens sau pentru a te bucura de o masă rapidă și gustoasă în timpul zilei.

Meniul nostru este creat cu grijă de nutriționiști, folosind ingrediente proaspete și de calitate, pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie pentru un stil de viață activ. Alege dintre salate energizante, wrap-uri pline de proteine, smoothie-uri bogate în vitamine și multe alte opțiuni delicioase care te vor ajuta să te simți bine și să îți atingi obiectivele.

Deliciu fără vină: Prăjituri proteice

StarGym îți oferă o alternativă delicioasă și sănătoasă la prăjiturile tradiționale: prăjiturile proteice! Realizate cu ingrediente naturale și bogate în proteine, prăjiturile noastre te vor satisface și te vor energiza fără a-ți pune în pericol silueta.

Alege din gama noastră variată de dulciuri sănătoase, de la protein cake până la tiramisu proteic și multe altele.

Experți dedicați succesului tău

La StarGym 1 Mai, credem că antrenamentul personalizat este cheia pentru a atinge obiectivele tale de fitness. Echipa noastră de antrenori personali este formată din profesioniști dedicați, cu experiență vastă și pasiune pentru a te ajuta să te dezvolți și să te depășești.

Indiferent dacă ești la început de drum sau ai deja experiență în fitness, echipa noastră de antrenori personali te poate ajuta să:

 • Îți definești obiectivele de fitness și să creezi un plan de acțiune realist.
 • Înveți tehnici corecte de antrenament pentru a evita accidentările și a obține rezultate optime.
 • Te motivezi și te menții constant pe drumul cel bun.
 • Îți depășești limitele și descoperi potențialul maxim al corpului tău.
 • Adopți un stil de viață sănătos și echilibrat.