Site-ul web https://www.stargym.ro/ este supus termenilor și condițiilor („Termenii de utilizare”) descrise mai jos. Site-ul web https://www.stargym.ro/ este deținut de S.C. BRI JOBSTORE S.R.L., cod înregistrare fiscală 40274706 cu sediul în Aleea Iv Aviatorilor 29 C, Ghercesti, Jud. Dolj.

Administratorul (Deținătorul) site-ului https://www.stargym.ro/ își rezervă dreptul de a schimbă și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă.

Informații contact administrator:
Email: contact@stargym.ro
Telefon: 0767 117 069

 1. ACCESUL ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI WEB
  Scopul permis pentru utilizarea https://stargym.ro/ este obținerea de informații despre serviciile realizate de către S.C. BRI JOBSTORE S.R.L sau de achiziționare a abonamentelor pentru a accesa locațiile/serviciile oferite. Orice utilizare în alte scopuri decât acestea nu este permisă.

S.C. BRI JOBSTORE S.R.L nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a modului dvs. de comunicare cu acesta.

Site-ul www.stargym.ro este operat în conformitate cu prevederile acestor Termeni şi Condiţii, ce se completează cu prevederile legale aplicabile.
Atenție: Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă recomandăm să nu utilizați site-ul www.stargym.ro.

 1. DREPTURI DE AUTOR, MARCĂ ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ
  S.C. BRI JOBSTORE S.R.L oferă acces liber la site-ul https://stargym.ro/ și va autorizează să vizualizați informațiile existente pe site-ul https://stargym.ro/

Dreptul de copyright pentru informațiile existente pe acest site este deținut exclusiv de S.C. BRI JOBSTORE S.R.L. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea comunicată anterior, printr-un acord scris, de către S.C. BRI JOBSTORE S.R.L.

Conținutul https://stargym.ro/, logo-urile, textele, imaginile, filmele și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea BRI JOBSTORE S.R.L. sau a furnizorilor săi.

 1. DATE CU CARACTER PERSONAL
  Completarea datelor personale pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră că acestea să intre în baza de date a BRI JOBSTORE S.R.L și că BRI JOBSTORE S.R.L să prelucreze datele personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

BRI JOBSTORE S.R.L va păstra confidențialitatea acestor informații, cu excepția informațiilor solicitate de autoritățile legale competențe.

Trimiterea unei solicitări pe site-ul https://stargym.ro/ reprezintă acordul că BRI JOBSTORE S.R.L să contacteze clienții, direct sau prin partenerii săi contractuali, utilizând datele personale în acest scop, pentru a comunica informațiile solicitate prin intermediul formularelor, pentru a primi materiale de prezentare și pentru realizarea de campanii de vânzări și de marketing, analize și alte activități similare.

→ Politica de Confidențialitate

→ Politica de Cookies

→ Politica GDPR

→ Politica de returnare și livrare

 1. ACHIZIȚII ONLINE

Puteți achiziționa abonamente online prin intermediul Site-ului sau a aplicației Upfit.today. Toate achizițiile online sunt supuse termenilor și condițiilor specifice afișate pe Site sau în aplicație. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile și disponibilitatea abonamentelor în orice moment, fără notificare prealabilă.

Politica de Confidentialitate UPFIT.TODAY
Termenii si Conditiile de Utilizare UPFIT.TODAY

 1. MODIFICĂRI ALE CONTINUTULUI

BRI JOBSTORE S.R.L își rezervă dreptul de a:

 • modifică sau șterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fără a anunță, iar dvs. acceptați faptul că BRI JOBSTORE S.R.L nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ștergeri.
 • modifică, șterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoție (inclusiv dar fără a se limita la orice preverderi, părți, licențe, prețuri) așa cum sunt promovate pe acest website în orice moment, fără a anunță, iar dvs. acceptați faptul că BRI JOBSTORE S.R.L nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ștergeri.
 • modifică sau întrerupe orice voucher promoțional de reducere sau cod de cupon de reducere în orice moment cu anunț prealabil, iar dvs. acceptați faptul că BRI JOBSTORE S.R.L nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ștergeri.
 • modifică această înțelegere în orice moment, iar continuarea utilizării website-ului de către dvs. după aceste schimbări se va supune acceptării acestor modificări de către dvs.
 1. DREPTURI DE AUTOR / COPYRIGHT
  Drepturile asupra Proprietății Intelectuale din acest website și din materialele din acesta sau accesibile prin acesta aparțin BRI JOBSTORE S.R.L sau licențelor sale. Website-ul, materialele de pe website sau cele accesibile prin acesta și Drepturile asupra Proprietății Intelectuale inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licențiate, folosite sau reproduse în niciun fel (în afară de măsură strict necesară pentru și cu scopul legat de accesarea și utilizarea acestui website).

STAR GYM și logo-ul STAR GYM aparțîn BRI JOBSTORE S.R.L și nu pot fi utilizate, copiate sau reproduse în niciun fel fără acordul scris al BRI JOBSTORE S.R.L.

Pentru aceste scopuri “Drepturile asupra Proprietății Intelectuale” includ următoarele (oriunde și oricând apar și pentru întregul termen al acestora): orice drept, marca înregistrată, nume înregistrat, nume de serviciu, design, drept asupra design-ului, copyright, drept asupra bazelor de date, drepturi morale, know how, secrete de muncă și alte informații confidențiale, drepturi de natură oricăror dintre aceste elemente în orice țară, drepturi de natură competiției neloiale și drepturi de a da în judecată pentru transmitere sau alte drepturi similare intelectuale și comerciale (caz în care sunt sau nu înregistrate sau inregistrabile) și înregistrările și aplicațiile de înregistrare pentru oricare dintre ele.

 1. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
  Acceptând să utilizați https://stargym.ro/, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și că sunteți de acord că utilizarea https://stargym.ro/ se face pe propria răspundere. BRI JOBSTORE S.R.L se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel.

BRI JOBSTORE S.R.L nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pagube directe sau indirecte rezultate din accesarea https://stargym.ro/.

https://stargym.ro/ este oferit în această formă, fără alte garanții. BRI JOBSTORE S.R.L nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale https://stargym.ro/ sau ale conținutului sau.

 1. INCALCAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR
  Utilizatorii iau la cunoștință că orice încălcare a termenilor și condițiilor va fi sancționată atat conform legislației în vigoare cat si prin suspendarea accesului la site-ul www.stargym.ro si/sau suspendarea accesului la serviciile oferite de BRI JOBSTORE S.R.L.
 2. LEGEA APLICABILA
  Prezentul document are natura juridică a unui contract la distanță încheiat între dumneavoastră în calitate de utilizator și BRI JOBSTORE S.R.L. (STRA GYM) și intră sub incidența legii române în vigoare.